Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

Tervetuloa Queridoon!

 

Jaahas, mitäs sinä täällä? Etsitkö kenties kisoja, valmennuksia tai jopa hoitohevosta? Ei, et ole väärässä paikassa. Astu peremmälle, vaikka olisitkin vain tullut vilkaisemaan. Kun olet tutkinut sivut perusteellisesti, käy jättämässä huomaamaton tai vähemmän huomaamaton jälkesi vieraskirjaan, jotta tiedämme, että olet täällä käväissyt.

Querido on täysin virtuaalinen talli, joka järjestää kaikenlaista toimintaa, kuten kisoja, vaelluksia, tunteja... Eikä unohdeta hoitotoimintaa! Olit sitten tyttö, poika, nainen tai mies, viisi tai viisikymmentä vuotias, melkein millainen ihminen tahansa, olet tervetullut meille hoitajaksi. Jos olet niissä aikeissa, lukaise Toiminta- sivu, jolta löytyy informaatiota paitsi edellämainitusta hoitotoiminnasta, myös esimerkiksi kilpailuista ja valmennuksista.

Queridon taival alkoi parisen vuotta sitten kahden ylläpitäjän toimesta. Nyt päävastuu on jäänyt Ainskulle, vaikka eihän sitä ikinä tiedä, jos Norski yhtäkkiä ilmestyisi takaisin. Pidemmittä puheitta päästän sinut nyt tutkimaan sivuja tarkemmin!

-Ainsku VRL-12680(&Norski)

 

Muuta

Ulkoasu ©: Ainsku VRL-12680 Ulkoasun kuvat: AK
Taustakuva: PAT.Desing-Grafixx CSS: Ciara VRL-12454

VRL-tunnuksemme on QUER5015,

Anna positiivinen ääni VRL:n tallilistalla!

 

 

©2019 Querido - suntuubi.com